top of page

Coach Karin Grispen

IMG_2634.HEIC
Wie ben ik?
Iemand die altijd in oplossingen denkt! 


In mijn leven heb ik zelf voor veel uitdagingen gestaan.

Mijn levensfilosofie is "kijk terug naar het verleden, leer ervan, laat de ervaring achter en neem het geleerde mee naar het heden"!

Laat ik mezelf eerst even voorstellen aan jullie.

Ik ben Karin Grispen en 54 jaar levenservaring.

 

Mijn hele leven ben ik bezig geweest met leren en mezelf ontwikkelen. Na een roerige jeugd en scheiding wilde ik ontdekken wie Karin nu echt is. In deze zoektocht ben ik erachter gekomen dat ik enorm blij wordt van het helpen van de ander met mijn eigen levenservaring en opleidingen. 

 

NLP = Practioner en Master coachingstechnieken

De afgelopen 2 jaar ben ik bezig met NLP. De practioner NLP heb ik afgerond bij Vidarte en momenteel ben ik bezig met de master bij Paul Lenferink. NLP heeft mij heel veel zelfinzicht gegeven. De tools die ik daar geleerd heb pas ik graag toe in mijn praktijk, omdat ik weet dat het werkt!

Studie Nederlands en RT

Momenteel ben ik bezig met een studie Nederlands en ik heb een 

Masteropleiding voor Remedial Teaching gedaan. 

Zo kan ik anderstaligen en mensen met dyslexie goed begeleiden.

Overige opleidingen

In 2016 heb ik mijn Masteropleiding Leren en Innoveren (Master of Education) afgerond gericht op het Leren van jongeren en Loopbaanbegeleiding. Bij Tea Adema heb ik de kindercoachopleiding gevolgd, de training Ik leer leren, oplossingsgericht coachen en systeemdenken.

Daarnaast heb ik een aantal cursussen gevolgd voor leerlingen met autisme en ADHD, loopbaanbegeleider en ontwikkeling van het puberbrein.

 

En ik ben nog lang niet uitgeleerd....

bottom of page