top of page
 
 
Het resultaat van loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding levert een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is dat ontdekt wat jouw drijfveren en talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten om tot juist keuzes te komen. 

Onderwijs en keuzes


Gedurende de gehele schoolcarrière maakt het kind keuzes. Het begint al in groep 8. Welke school voor voortgezet onderwijs ga ik kiezen en welk niveau past het beste bij mij? 

Daarna begint de weg van keuze voor het juiste vakkenpakket. Dit vakkenpakket is een hele belangrijke keuze en bepaalt de keuze aan vervolgopleidingen in de toekomst.  


In Nederland moeten jongeren relatief al heel jong kiezen en dit is niet altijd makkelijk. Het is een heel bos met keuzes en hoe kies je nu de juiste boom uit in dit bos en waarom juist deze boom? Er is veel uitval in het MBO, HBO en Universiteit en verkeerde keuzes betekenen vaak extra kosten of meer studieschuld. 

De juiste baan en keuzes

Ga je met plezier naar je werk of ben je op zoek naar een baan die meer voldoening en/of uitdaging biedt? 

Misschien ben je even thuis en op zoek naar een baan. Samen gaan we op zoek naar wat echt bij je past. 

 

Aanpak en verwachtingen
Elk traject start met een intakegesprek en een onderzoek, waarbij we stilstaan bij jouw vragen en drijfveren. Samen stellen we doelen op, wat jij wilt bereiken.
De doelen vertalen we in een coachingsplan en het traject wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan. 

Wil je de juiste keuze maken?

bottom of page